Despre CLARO

Cui ne adresăm?

Senior Pastors of Lifehouse Church

CLARO se adresează liderilor și antreprenorilor creștin-ortodocși români, indiferent de domeniul lor de activitate.

În acest context, un lider este o persoană care deține o poziție de influență și responsabilitate în domeniul său de activitate fiind, în același timp, un creștin-ortodox practicant.

Un lider în cadrul comunității CLARO este o persoană care își asumă responsabilitatea de a ghida și inspira alți membri ai comunității atât în aspecte legate de dezvoltarea profesională, cât și de dezvoltarea duhovnicească. Impactul poate fi asupra unei echipe de două persoane sau către o comunitate de mii.

Un lider înțelege și promovează valorile creștin-ortodoxe în mediul său de lucru și în comunitate, în general, fiind un exemplu de integritate și etică în afaceri.

Istoric

Eusebiu Burcaș împreună cu Cristian Onețiu și Andy Szekely au fost fondatorii primelor tabere de antreprenoriat organizate la Mănăstirea Oașa încă din 2015.

S-a dorit crearea unor întâlniri care să aibă ca scop dezvoltarea antreprenorială, personală și eventuale colaborări între membri, dar și creșterea duhovnicească.

Mănăstirea Oașa a fost locul primelor întâlniri, adunând participanți din toate regiunile țării. Nevoia de a continua întâlnirile dincolo de programul taberelor s-a concretizat în organizarea a zeci de prânzuri după Sfânta Liturghie în orașe precum Cluj, București, Iași, Brașov, Craiova, Târgu-Mureș, Oradea, Timișoara.

În 2023, sunt peste 500 de lideri și antreprenori care își propun să crească și să contribuie în comunităţile lor.

CLARO în numere*

22 de tabere de antreprenoriat destinate membrilor și simpatizanților CLARO

3 tabere de rugăciune oferite exclusiv membrilor

500 de tineri beneficiari ai taberelor internaționale organizate de Mănăstirea Oașa și susținute financiar de CLARO

28 de concerte de colinde tradiționale susținute de Asociațiile de Tineri și sprijinite financiar și/ sau logistic de CLARO

6 orașe în care avem comunități locale

2 webinarii de formare antreprenorială

50+ speakeri care au format și inspirat,

nenumărate ore de cateheză și rugăciune.

*valabile în decembrie 2023

Echipa

Bord

Echipa executivă

Membri

Comunități locale

CLARO este o organizație națională, iar membrii activi au inițiat prânzurile și cinele CLARO în anumite orașe, pentru a crea oportunități de conectare și colaborare la nivel local între membrii comunității, promovând toate celelalte proiecte ale Asociației.

Dacă ești în unul dintre orașele menționate mai jos, te invităm să contactezi coordonatorul local pentru a afla când va fi următorul eveniment în orașul tău!

Suntem deschiși să ne extindem și în orașele în care există solicitări. Dacă ești o persoană cu inițiativă și capacitate de a crea o comunitate locală, te invităm să ne scrii la adresa de mail: comunitate@claro.ro.